Ouders groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een leerlingvriendelijke organisatie met een kleinschalige, overzichtelijke opzet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding voor uw kind? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie:

Ooke-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs Op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennis maken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar werd gehouden op 16 november 2017.

Klik hier voor een verslag van de OoKe-dag van 2017.

Klik op de afbeelding om de poster van de Open Dag 2018 te bekijken

Open dag

Open Dag

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. De Open Dag 2018 vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018. Via onze pagina “Open Dag” kunt u extra informatie aanvragen. Bekijk het fotoalbum voor een impressie van de Open Dag 2017.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7&8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en werd gehouden op woensdag 22 november 2017, aanvang 19.30 uur. De presentaties van deze avond kunt u terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7&8) wordt gehouden op woensdag 21 februari 2018. In aanvulling op onze Open Dag word hier specifieke informatie gegeven over het komende schooljaar. Tijdens de informatieve bijeenkomst voor ouders kunnen de kinderen kleine proeflesjes volgen.

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door mevrouw De Vet en de heer Huijbers.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.