Ouders groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een leerlingvriendelijke organisatie met een kleinschalige, overzichtelijke opzet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding voor uw kind? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie:

Ooke-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs Op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennismaken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar werd gehouden op 8 november 2018.

Klik hier voor een verslag van de OoKe-dag van 2018.

Open dag

Open Dag

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. De Open Dag 2019 werd gehouden op zaterdag 2 februari. Klik hier voor een impressie van de Open Dag 2019.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7&8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en werd gehouden op woensdag 21 november 2018. De presentaties van deze avond kunt u na afloop terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7&8) werd gehouden op woensdag 20 februari 2019. In aanvulling op onze Open Dag werd hier specifieke informatie gegeven over het komende schooljaar. Tijdens de informatieve bijeenkomst voor ouders konden de kinderen kleine proeflesjes volgen.

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door mevrouw De Vet en de heer Huijbers.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.