Jubileum

Kempenhorst en Heerbeeck vieren feest in 2018

In 2018 vieren onze twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feest. Het Heerbeeck College viert zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet.

Reünie
In verband met het 50-jarig bestaan van het Kempenhorst College organiseerden we op zaterdagavond 3 november 2018 een zeer succesvolle en drukbezochte reünie voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker aan het Kempenhorst verbonden is geweest.

Jubileumvoorstelling “A Night at the Park”: ook u kunt erbij zijn!

Op vrijdag 16 november presenteren wij in het Park Theater in Eindhoven een geweldige voorstelling. Deze is opgezet voor alle medewerkers van het Kempenhorst College en het Heerbeeck College en hun partners en voor speciale genodigden. De muzikale show wordt helemaal verzorgd door oud-leerlingen uit Best en Oirschot die professioneel verder zijn gegaan in de theaterwereld.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor oud-leerlingen en andere geïnteresseerden die deze voorstelling graag willen bijwonen. Aanvangstijd: 20.15 uur. De prijs van een kaartje bedraagt € 17,50, inclusief koffie/thee bij binnenkomst en in de pauze en na afloop drankjes en hapjes. Bent u geïnteresseerd? Mail naar Arthur de Vries: a.devries@heerbeeck.nl

Efteling

In dit Jubeljaar wilden we ook de leerlingen van onze scholen, Kempenhorst College en Heerbeeck College, iets extra’s aanbieden. Ze hebben zelf hun cadeau mogen uitkiezen en het is een dagje Efteling geworden. Op donderdag 4 oktober was het zover, we gingen met ruim 3.000 leerlingen naar Kaatsheuvel. Logistiek gezien was het een tour-de-force, met zo’n vijfentwintig bussen die uit Oirschot en Best op en neer pendelden naar Kaatsheuvel, maar ook dat verliep net zo positief als het weer en de sfeer: uitstekend!