Jubileum

Kempenhorst en Heerbeeck vieren feest in 2018

In 2018 vieren onze twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feest. Het Heerbeeck College viert zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College viert het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet.

Reünie
In verband met het 50-jarig bestaan van het Kempenhorst College organiseren we op zaterdagavond 3 november 2018 (van 20.30 – 02:00 uur) een reünie voor iedereen die tussen 1968 en nu als leerling of medewerker aan het Kempenhorst verbonden is geweest. Daarbij horen ook (oud-)leerlingen en (oud-)medewerkers van:

  • mavo’s, ulo, mulo (St. Elisabeth-mavo en mavo-school St. Pieter)
  • lhno (voorheen huishoudschool)
  • lts (voorheen ambachtsschool)
  • las (lagere agrarische school, voorheen landbouwschool)
  • havo-top
  • ‘de Kempenhorst’
  • ‘de Halm’.

Nog altijd contact met oud-klasgenoten of oud-collega’s? Nodig ze uit! De reünie wordt een informeel samenzijn waar het draait om het elkaar ontmoeten en het ophalen van herinneringen. Er zullen ontmoetingsplaatsen worden ingericht voor alle onderwijsstromingen, zodat oud-klasgenoten elkaar snel kunnen opzoeken.

Aanmelden reünie
Aanmelden voor de reünie kan via deze link.
Wil je weten wie zich al heeft ingeschreven, klik dan hier. We zullen regelmatig deze lijst verversen. De kosten voor deelname aan de reünie bedragen € 10,00 (voorverkoop) en € 12,50 bij aankoop van een kaartje op de avond zelf.

Vragen over de reünie kunt u sturen naar reunie@kempenhorst.nl.

Efteling

In dit Jubeljaar wilden we ook de leerlingen van onze scholen, Kempenhorst College en Heerbeeck College, iets extra’s aanbieden. Ze hebben zelf hun cadeau mogen uitkiezen en het is een dagje Efteling geworden. Op donderdag 4 oktober was het zover, we gingen met ruim 3.000 leerlingen naar Kaatsheuvel. Logistiek gezien was het een tour-de-force, met zo’n vijfentwintig bussen die uit Oirschot en Best op en neer pendelden naar Kaatsheuvel, maar ook dat verliep net zo positief als het weer en de sfeer: uitstekend!