Activiteitenweek leerjaar 1

10 oktober 2017
10 oktober 2017,
 Off

De leerlingen van het Kempenhorst College hebben deze week geen reguliere lessen. In plaats daarvan gaan zij diverse workshops volgen, kennismaken met de verschillende profielen, het beste idee van 3T ontwikkelen, zwemmen, klimmen, springen bij Bounz en een uitstapje naar Keulen maken. Zo leren ze veel over zichzelf en hun omgeving.

De leerlingen uit de brugklas hebben op maandag een tabletgame gespeeld. Zij hebben door middel van het gebruik van hun eigen device of een tablet een wandeling gemaakt door de school of door het centrum van Oirschot. Hieronder een impressie van de door leerlingen gemaakte foto’s.

Op dinsdag 10 oktober zijn alle 1BK klassen gaan zwemmen in het zwembad van Center Parcs ‘De Kempervennen’. Na een korte, maar gezellige busrit waren we 11.15 uur op het park. Hierna was het snel omkleden en hup lekker de hele dag zwemmen! De kinderen hebben veel plezier gehad in het golfslagbad en de wildwaterbaan. Ook het ‘Leven in Zee – bad’, waarbij je kunt duiken naar de onderwaterwereld van levende vissen, was natuurlijk ontzettend leuk! Om 15.45 uur zijn we moe, maar voldaan weer terug naar school gegaan.

De leerlingen uit klas 1T hebben dinsdag diverse workshops gevolgd. Hieronder een korte impressie van de djembé-workshop waarin de leerlingen hun muzikale talenten naar voren hebben laten komen.