Activiteitenweek leerjaar 2

11 oktober 2017
11 oktober 2017,
 Off

Tijdens de activiteitenweek, in de week voor de herfstvakantie hebben de leerlingen uit klas 2BL, 2BK en 2K kennis gemaakt met de diverse profielen die op het Kempenhorst College aangeboden worden: D&P, MVI, Z&W, Groen, PIE, BWI en E&O.

De week werd op maandag klassikaal gestart met een introductie van de profielen. Een filmpje, presentatie en een zelfgemaakt kwartet maakten duidelijk waar de profielen voor staan.

Vanaf dinsdag bezochten de leerlingen de diverse profielen en mochten leerlingen een aantal voor de profielen kenmerkende werkzaamheden verrichten. Zo werd er verband aangelegd bij Z&W, een cadeautje ingepakt bij E&O, planten gestekt bij Groen en foto’s bewerkt bij MVI.  Leerlingen hebben zo in een korte tijd heel veel indrukken opgedaan en aan den lijve ondervonden welke vaardigheden je per profiel moet benutten.

Na de herfstvakantie gaan de tweedejaars BL, BK en K-leerlingen zich samen met hun mentor nog meer verdiepen in de profielen. Hopelijk kunnen ze dankzij deze verdieping en de ervaringen die ze tijdens de activiteitenweek hebben opgedaan een gedegen keuze maken voor het vervolg van hun loopbaan op het Kempenhorst College.