Beste idee 3T en meer…

23 oktober 2017
23 oktober 2017,
 Off

Superslipper, Spiespie, Make-up Tripod en “Tavola di pane”, zomaar wat namen van producten die tijdens “Het beste idee van 3 T” gepresenteerd werden. In de Kempenhorst activiteitenweek van 9 t/m 13 oktober kregen de leerlingen van 3 TOPm alle ruimte om voor een vakkundige jury hun innovatievermogen en creativiteit te tonen. De grote winnaar was de “FlyAway”: een product dat voorkomt dat er tijdens het fietsen vliegjes in je ogen komen.

3 TOPm heeft tijdens de activiteitenweek ook een trip naar Keulen ondernomen. Hier begon de dag in de dierentuin waar de leerlingen een gedragsonderzoek voor biologie hebben uitgevoerd. Daarna zijn ze naar de Dom van Keulen gegaan. Hier hebben ze een opdracht voor CKV gemaakt. Enkelen hebben de toren beklommen om het weidse uitzicht te bewonderen. Tenslotte hebben de leerlingen met Duits in hun pakket interviews afgenomen.

Om ook het sportieve aspect naar voren te laten komen, is 3TOPm samen met de andere derdejaars klassen naar Funforest in Venlo geweest. Op de kinderen met hoogtevrees na, die een alternatief programma hadden, heeft iedereen zijn of haar klimkwaliteiten kunnen uittesten.

Terugkijkend op de activiteitenweek kan men stellen dat dankzij het gevarieerde programma iedereen een leerzame en leuke week heeft gehad. Deze week vormde hierdoor een perfecte opmaat voor de herfstvakantie.