Finale NK Streetdance

13 juni 2016
13 juni 2016,
 0

Hieronder een verslag dat The Trouble Makerz, de streetdance-groep van het Kempenhorst College, maakten van hun deelname aan de finale aan het NK Streetdance, in het kader van Mission Olympic:

Op vrijdag 10 juni vertrokken we al om 7.15 met de bus richting Amsterdam voor the school final van het NK-streetdance. Het was kei gezellig in de bus en we hadden de beste buschauffeur ooit: Franske!
We gingen eerst naar het Olympisch stadion voor een vette openingsshow. Daar was Epke Zonderland de ambassadeur van Olympic Moves ook. Er was ook een vette dansshow met Juvat, een super goede danser. Na deze show gingen we met buschauffeur Franske naar Panama waar de finale van het streetdance was. Toen we bijna aan de beurt waren liepen naar boven en de zenuwen kwamen opzetten. Toen moesten we de trap aflopen het podium op om klaar te gaan staan voor de dans……het ging super goed!! We hebben helaas geen prijs gewonnen maar we zijn super trots op ons team.
Toen gingen we weer naar het Olympisch stadion voor de eindshow. Er waren optredens van Jayh en broederliefde. We stonden helemaal vooraan en het was echt een vet feest. Toen het was afgelopen zijn we nog met zijn allen bij de Mac Donalds geweest. Natuurlijk om van de glijbaan te gaan!! Het was echt een super leuke dag.

Groetjes, The Trouble Makerz