Geslaagde OoKe-dag

14 november 2014
14 november 2014,
 0

Een ochtend en middag lang was het Kempenhorst College gevuld met zo’n 850 basisschoolleerlingen uit de regio! Tijdens de OoKe-dag op 13 november 2014 kregen achtstegroepers overdag de kans om een kijkje te nemen in de keuken van een VMBO-school; geïnteresseerde ouders konden diezelfde avond ervaren wat hun kind tijdens de OoKe-dag heeft meegemaakt.

 

De leerlingen gingen, verdeeld in groepen, onder begeleiding van leerlingen uit de bovenbouw de school rond om een drietal activiteiten te doen. Tijdens de workshops stonden voor de basisschoolleerlingen zowel praktische als theoretische activiteiten op het programma. Er werden pepernoten gebakken, vogelhuisjes gemaakt en bewegende animatieplaatjes ontworpen. Iedereen ging hierdoor met een zelfgemaakt kleinigheidje en een fantastische ervaring naar huis.

Bewonder de animaties van de OoKe-dag 2014 door onderstaande link aan te klikken: WWW.KEMPENHORSTPROJECTEN.NL

 

Tijdens de OoKe-avond kregen ouders eerst middels een filmpje een impressie van wat hun kinderen overdag hadden meegemaakt. Daarna doken deze ouders de schoolbanken weer in en kregen activiteiten voorgeschoteld die overeenkwamen met de workshops die hun kinderen eerder op de dag hadden gedaan.

Uit reacties van leerlingen en ouders bleek dat de OoKe-dag een groot succes was.