Geslaagden Kempenhorst College in het zonnetje gezet

4 juni 2020
4 juni 2020,
 Off

Hoewel er geen centraal schriftelijk eindexamen is geweest dit jaar, wil dat natuurlijk niet zeggen dat de examenkandidaten niet hard gewerkt hebben voor hun diploma. Daarom worden ze dan ook nu weer in het zonnetje gezet door hun mentor. Normaliter komen de examenleerlingen na het horen van de uitslag van hun examen naar school toe om de cijferlijst en de Kempenhorstvlag in ontvangst te nemen. Dat is nu even niet mogelijk, dus de mentoren van de examenleerlingen waren vanmorgen al vroeg op de been om de cijferlijsten en vlaggen te overhandigen aan de leerlingen. Enkele mentoren waagden het zelfs een confettikanon mee te nemen voor wat extra feestvreugde! Doordat een aantal docenten lessen moest verzorgen vandaag zijn er ook cijferlijsten en vlaggen met de post verstuurd.

De vlag is onderdeel van een fotowedstrijd: stuur een originele foto van jou met de vlag naar info@kempenhorst.nl en je maakt kans op leuke prijzen! De foto’s worden op Facebook en Instagram gepubliceerd. Een van de prijzen gaat naar de foto met de meeste likes.

We willen alle geslaagde leerlingen van het Kempenhorst College hartelijk feliciteren! Een overzicht van alle geslaagden is hier te vinden. Uiteraard ook een dikke proficiat voor alle geslaagden van het Heerbeeck College!