Gezocht: opa’s en oma’s!

20 september 2019
20 september 2019,
 Off

Een jubileumjaar! Al voor het vijfde achtereenvolgende jaar hoopt het Heerbeeck College in februari 2020 een prachtige, aangrijpende, nieuwe theatervoorstelling aan u te presenteren in de reeks ‘Beste opa’s & oma’s’. Graag geven we aan onze zusterschool de ruimte om op onze site hier meer aandacht voor te vragen.

Dit jaar is er binnen deze voorstelling aandacht voor ‘75 jaar vrijheid, vrijheid toen en nu.’ Ook gaat dit jaar gewerkt worden met filmopnames in combinatie met theater. Het belooft een prachtige voorstelling te worden.

Om dit te kunnen verwezenlijken, is het Heerbeeck College op zoek naar (leen)opa’s en oma’s of ouderen die mooie verhalen hebben over de oorlog en de bevrijding en die het leuk zouden vinden om eens op de planken te staan. Acteerervaring is niet nodig. Zin om te spelen wel! Ook opa’s en oma’s van Kempenhorsters zijn uiteraard van harte welkom!

Repetities zijn elke dinsdagmiddag, 15.00u – 16.45u vanaf 12 november op het Heerbeeck College in Best. De repetities vallen buiten de schoolvakanties. De voorstellingsdagen zijn op 19 en 20 februari 2020 in Best.

Heb je zin om, onder leiding van regisseur Michèle Rijzewijk, samen met enthousiaste leerlingen van het Heerbeeck College een hele mooie en ontroerende voorstelling te spelen? En ben je op bovenstaande momenten beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Deelname is gratis.

Stuur een mail met je gegevens naar:

Annabelle Morvan (Docent theater Heerbeeck College)

a.morvan@heerbeeck.nl