Leerkrachten groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een kleinschalige en overzichtelijke school. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding op onze school? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie.

OoKe-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennis maken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar is gehouden op donderdag 19 november 2020.

Informatie over de OoKe-dag en hoe u met uw leerlingen hieraan kunt deelnemen sturen wij jaarlijks toe aan de basisscholen in de regio. Heeft u geen informatie ontvangen en wilt u toch meedoen met de volgende OoKe-dag? Neem dan contact op met de heer Huijbers via: f.huijbers@kempenhorst.nl.

De ouders kunnen hun zoon/dochter uit groep 8 ook individueel aanmelden (als de basisschool niet klassikaal komt) door dit formulier in te vullen. Een verlofaanvraag voor de basisschool kan hier worden gedownload.

Open Avond

Open Avond

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. Dit jaar organiseren we echter een Open Avond. Dit jaar is de Open Middag/Avond helaas niet doorgegaan in verband met corona.

Klik hier voor een impressie van de Open Dag 2020.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7&8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en wordt gehouden op woensdag 25 november 2020. De presentaties van deze avond kunt u na afloop terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7&8) is dit schooljaar niet doorgegaan in verband met corona. 

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door de heren Huijbers en Van Roosmalen.

Heeft u interesse om ook op uw basisschool een voorlichting te laten houden dan kunt u contact opnemen met de heer Huijbers via: f.huijbers@kempenhorst.nl.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg. Dit BOVO-overleg heeft plaatsgevonden op donderdag 5 november 2020.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn alle in de agenda genoemde activiteiten onder voorbehoud! De meest actuele informatie staat op deze site.