Leerkrachten groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een leerlingvriendelijke organisatie met een kleinschalige, overzichtelijke opzet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding op onze school? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie:

OoKe-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennis maken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar wordt gehouden op donderdag 7 november 2019.

Informatie over de OoKe-dag en hoe u met uw leerlingen hieraan kunt deelnemen sturen wij jaarlijks toe aan de basisscholen in de regio. Heeft u onverhoopt geen informatie ontvangen en wilt u toch meedoen met de OoKe-dag? Neem dan contact op met de heer Huijbers via: f.huijbers@kempenhorst.nl.

Klik hier voor een verslag van de OoKe-dag van 2018.

De ouders kunnen hun zoon/dochter uit groep 8 ook individueel aanmelden (als de basisschool niet klassikaal komt) door een mail te sturen naar de heer Huijbers met daarin de volgende gegevens:

Naam leerling, straat & huisnummer, postcode & woonplaats, huidige basisschool, telefoonnummer ouders, mailadres ouders, voorkeur voor dagdeel (we hebben een identiek ochtend- en middagprogramma).

Open Dag

Open Dag

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. De Open Dag 2020 wordt gehouden op zaterdag 1 februari 2020. Klik hier voor een impressie van de Open Dag 2019.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7&8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en wordt gehouden op woensdag 20 november 2019. De presentaties van deze avond kunt u na afloop terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7&8) wordt gehouden op woensdag 12 februari 2020. In aanvulling op onze Open Dag wordt hier specifieke informatie gegeven over het komende schooljaar. Tijdens de informatieve bijeenkomst voor ouders kunnen de kinderen kleine proeflesjes volgen.

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door de heren Huijbers en Van Roosmalen.

Heeft u interesse om ook op uw basisschool een voorlichting te laten houden dan kunt u contact opnemen met de heer Huijbers via: f.huijbers@kempenhorst.nl.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg. Dit BOVO-overleg vindt plaats op donderdag 31 oktober vanaf 16.30 uur.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.