Ouders groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een leerlingvriendelijke organisatie met een kleinschalige, overzichtelijke opzet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding voor uw kind? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie:

OoKe-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennismaken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar wordt gehouden op donderdag 19 november 2020.

Klik hier voor een verslag van de OoKe-dag van 2018.

U kunt uw zoon/dochter uit groep 8 ook individueel aanmelden (als de basisschool niet klassikaal komt) door dit formulier in te vullen. Een verlofaanvraag voor de basisschool kunt u hier downloaden.

Extra informatie OoKe-dag

Beste collega’s/ouders/geïnteresseerden,

De informatie in deze brief is deze week gedeeld met de basisscholen waarvan leerlingen zich hebben aangemeld voor de OoKe-dag.

Vanwege de maatregelen rondom Corona hebben we de verdeling van de badges op een andere manier geregeld. In deze brief vinden jullie ook de indeling per dagdeel en de bijbehorende tijden.

We hopen dat iedereen zich zo strikt mogelijk aan deze tijden houdt!

Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met dhr. Huijbers, f.huijbers@kempenhorst.nl

Open Avond

Open Avond

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. Komend jaar organiseren we een Open Avond. Deze Open Avond 2021 wordt gehouden op vrijdag 5 februari. Klik hier voor een impressie van de Open Dag 2020.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7&8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en wordt gehouden op woensdag 25 november 2020, aanvang 19.30 uur. De presentaties van deze avond kunt u na afloop terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7&8) wordt gehouden op woensdag 10 februari 2021, aanvang 19.30 uur. In aanvulling op onze Open Dag wordt hier specifieke informatie gegeven over het komende schooljaar. Tijdens de informatieve bijeenkomst voor ouders kunnen de kinderen kleine proeflesjes volgen.

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door de heer Huijbers en de heer Van Roosmalen.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn alle in de agenda genoemde activiteiten onder voorbehoud. De meest actuele informatie staat op deze site.