Ouders groep 7/8

Het Kempenhorst College in Oirschot is een school voor alle leerwegen en sectoren in het VMBO. In een moderne omgeving biedt de school eigentijds onderwijs en begeleiding op maat. Het Kempenhorst College is een kleinschalige en overzichtelijke school. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, het onderwijs en de begeleiding voor uw kind? Naast de informatie op deze website biedt het Kempenhorst College verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de school en haar onderwijsvisie:

OoKe-dag

OoKe-dag

Tijdens de jaarlijkse Onderwijs op Kempenhorst (OoKe)-dag kunnen leerlingen uit groep 8 kennismaken met de activiteiten op het Kempenhorst College. De OoKe-dag van dit schooljaar is gehouden op donderdag 19 november 2020.

Open Avond

Open Avond

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College eind januari/begin februari een Open Dag, waarop u van harte welkom bent de school te bezoeken. Dit jaar is de Open Dag helaas niet doorgegaan in verband met de maatregelen rondom corona.

Klik hier voor een impressie van de Open Dag 2020.

Informatieavonden

Informatieavonden

Ieder schooljaar organiseren we twee informatieavonden voor ouders en leerlingen groep 7 & 8; één in het najaar en één vroeg in het voorjaar.

De eerste informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders en is gehouden op woensdag 25 november 2020, aanvang 19.30 uur. De presentaties van deze avond kunt u na afloop terugvinden op de pagina Communicatie.

De tweede informatieavond (voor ouders én leerlingen groep 7 & 8) is helaas ook gecanceld in verband met corona.

Voorlichting op de basisschool

Voorlichting op de basisschool

Van september tot januari verzorgt onze school voorlichtingsavonden op basisscholen in de omgeving. Dit schooljaar wordt de voorlichting gegeven door de heer Huijbers en de heer Van Roosmalen.

Leerkrachten van de groepen 8 en directieleden van de basisscholen in de regio bezoeken jaarlijks het Kempenhorst College binnen het zogeheten BOVO-overleg.
Brochures

Brochures

Op de pagina Brochures vindt u onze brochures voor ouders en leerlingen.