Ooke-Dag

Elk jaar organiseert het Kempenhorst College te Oirschot een Onderwijs op Kempenhorst-dag (OoKe-dag). Deze dag is altijd een groot succes, waarbij leerlingen uit groep 8 voor het eerst kennismaken met de activiteiten op het Kempenhorst College. Ook voor leerlingen die geen VMBO-advies krijgen vanuit de basisschool, is een bezoek aan deze OoKe-dag een verrijking. Ze krijgen hierdoor een bredere kijk op de diverse soorten voortgezet onderwijs in Nederland. Dit jaar vindt de OoKe-dag plaats op donderdag 19 november 2020.

Verschillende scholen uit de omgeving bezoeken deze dag klassikaal. U hoeft hiervoor als ouder dus zelf niets te doen. Mocht er twijfel zijn of dat in uw geval ook zo is, neem dan even contact op met de leerkracht van groep 8.

Er zijn echter ook scholen die niet klassikaal deelnemen, omdat ze wat verder van Oirschot gelegen zijn of omdat ze andere keuzes maken voor wat betreft het deelnemen aan activiteiten op het voortgezet onderwijs. Ze stellen uw zoon/dochter in bijna alle gevallen wel in staat om op individuele basis deel te nemen aan deze dag.

Met de link, die u hieronder vindt, kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor de Ooke-dag.

De link zal beschikbaar zijn tot woensdag 28 oktober, zodat wij voldoende tijd hebben om alle bijbehorende zaken te organiseren.

U zult, na het volledig invullen en versturen van het formulier een mail ontvangen die u dient aan te klikken om de aanmelding te bevestigen. De aanmelding voor de Ooke-dag is dan compleet! U dient dan zelf nog verlof aan te vragen op de basisschool van uw kind. Een formulier wat u hierbij kunt gebruiken, vindt u hieronder.

De Ooke-dag kent een identiek ochtend- en middagprogramma. Na het inventariseren van alle inschrijvingen, maken we de verdeling via de basisscholen bekend.

Programma:

Ochtend:

9.00 Opening
9.20 – 11.20 3 activiteiten van 40 minuten
11.20 Einde en vertrek naar huis/school

 

Middag:

12.15 Opening
12.30 – 14.30 3 activiteiten van 40 minuten
14.30 – 14.45 Einde en vertrek naar huis/school

 

Mocht u nog vragen hebben over de Ookedag, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de heer F. Huijbers via 0499-582160 of per mail via f.huijbers@kempenhorst.nl.

Aanmeldformulier Ooke-dag

Verlofaanvraag basisschool Ooke-dag