Verslag introductiekamp BK/T 2017

13 september 2017
13 september 2017,
 Off

Woensdag 13 september sprongen we met 180 leerlingen, 16 collega’s en 8 D&P leerlingen op de fiets. Door het slechte weer waren we genoodzaakt onze fietsroute te verkorten en hebben we in de Kemmer, de gymzalen, de kennismakingsspellen gedaan.  Vanuit daar zijn we doorgefietst naar de Roerdomp in Westelbeers, onze kamplocatie.

Daar gearriveerd hebben de leerlingen de kamers in orde gemaakt en de eerste lekkernijen uit de tas getoverd.  Na wat friet en snacks zijn we begonnen aan de avondspellen. De leerlingen werden in het gebouw uitgedaagd met minute-to-win-it en in het bos werd er gelachen en gegild tijdens het smokkelspel. Na een kort kampvuur werd de dag afgesloten en zijn de leerlingen gaan slapen.

Donderdag was helaas een dag met veel regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het programma werd ’s morgens omgezet naar een spellencircuit. En ook de middag werd gevuld met films, creatieve activiteiten, weerwolven, etc. Na een heerlijke BBQ hebben we de dag afgesloten met een disco, waarin de leerlingen flink gedanst hebben op de muziek van DJ Lucas.

Vrijdagochtend hebben de leerlingen hard gewerkt om de kamers weer netjes te maken. Helaas was het veld te nat om de activiteiten uit te voeren. Rond 10 uur hebben we het kamp afgesloten en de koers naar het Kempenhorst College terug ingezet.  

Iedereen bedankt voor een geweldig introductiekamp 2017!

Onderstaande foto’s geven een kleine sfeerimpressie, meer foto’s zijn te vinden via onze fotopagina.