Kempenhorst College 2.0. Echt iets voor jou!

Hallo leerlingen van groep 7 en 8!

Onze geplande Open Middag/Avond op donderdag 25 februari gaat helaas niet door. Het is vanwege corona nog steeds niet verantwoord om jullie in groepen te ontvangen op onze school. Natuurlijk vinden we dat erg jammer maar jullie veiligheid staat voorop!

Alle leerlingen die zich hebben ingeschreven voor de Open Middag/Avond (en dat zijn er heel veel!) hebben een mail ontvangen met verdere informatie over mogelijkheden om ons toch goed te leren kennen.

Gelukkig hebben op de OoKeDag in november al heel veel leerlingen een kijkje genomen op onze school, verschillende lesjes gevolgd en kunnen proeven van de leuke sfeer die er op onze school hangt. En misschien hebben jullie ook meegekeken en geluisterd tijdens de online Open Avond die we onlangs voor jullie ouders hebben georganiseerd.

Hoe kun je ons nog meer goed leren kennen?

Voor jou en je ouders hebben we een voorlichtingsfilm over onze school gemaakt. Hierin leggen we uit hoe we lesgeven en hoe het op onze school is georganiseerd, wat de belangrijkste kenmerken zijn van vmbo-basis, vmbo-basis/kader en vmbo-theoretisch (TOPm), en wat je op onze school aan ondersteuning kunt verwachten.

 

We hebben veel leuke filmpjes waarin je onze school en lokalen van binnen kunt zien en waar je een paar brugklassers op vmbo-basis, vmbo-basis/kader en vmbo-theoretisch (TOPm)  volgt tijdens een schooldag.

Algemene film Kempenhorst College

Benieuwd hoe een dag op de vmbo-basis, vmbo-basis/kader en vmbo-theoretisch (TOPm) eruit kan zien?  Bekijk dan onderstaande leuke filmpjes die we speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 hebben gemaakt.

Kempenhorst vmbo-basis

 

Kempenhorst vmbo-basis/kader

 

Kempenhorst vmbo-theoretisch (TOPm)

 

Ook kun je op je gemak en in alle rust nog meer informatie over onze school lezen in onze folder.

Speciaal voor je ouders hebben we dit boekje samengesteld met heel veel informatie over onze school. Misschien vind jij het ook leuk om er eens doorheen te bladeren.

 

Heb je nog vragen?

Mail ze dan naar:

Algemene vragen: info@kempenhorst.nl
Ondersteuning: m.vanderstaak@kempenhorst.nl
vmbo-basis: m.vandersteen@kempenhorst.nl
vmbo-basis/kader: r.dekooning@kempenhorst.nl
vmbo-theoretisch (TOPm): b.vreeswijk@kempenhorst.nl

 

Van harte welkom!

Wij wensen je veel succes met het kiezen van de school die het best bij jou past!

Een ding is zeker: wij heten je van harte welkom op onze school!