Kerstmarkt voor KiKa van start!

opening kerstmarkt kika kempenhorst
13 december 2019
13 december 2019,
 Off

Woensdag 18 december 11.00 uur. Het startsein voor de kerstmarkt ten behoeve van KiKa is zojuist gegeven. In de aula van het Kempenhorst College is het een drukte van belang. 40 prachtig uitgedoste kramen staan opgesteld met diverse koopwaar. Overal staan enthousiaste leerlingen hun zelfgemaakte artikelen te verkopen. 

De afgelopen drie weken zijn de leerlingen van de onderbouwklassen druk bezig geweest met de voorbereiding van deze markt. Ze hebben zelf ideeën aangedragen om voor een zo hoog mogelijke opbrengst te zorgen. Naast alle zelfgemaakte kerstartikelen en decoratie voor in huis, is er ook een veiling, een sponsorloop, een escape room, wordt er een heuse High Tea verzorgd en kunnen de bezoekers hun auto laten wassen op het schoolplein.

Belangstellenden kunnen tot 14.00 uur de markt in en om het Kempenhorst College aan de Eikenbussel 1 in Oirschot bezoeken. De opbrengst van de dag wordt gedoneerd aan KiKa, een Nederlandse stichting die geld schenkt voor onderzoeken naar kinderkanker. 

opening kerstmarkt kika kempenhorst