Kerstvieringen in een sfeervolle ambiance

21 december 2018
21 december 2018,
 Off

Op donderdag 20 en vrijdag 21 december zijn de kerstvieringen geweest. Ze waren zeer succesvol  en sfeervol met fantastische optredens van onze leerlingen Roos, Robin, Nathalie, Ties en Mirthe (zang en muziek), kleine filmpjes en een kerstdiner. Bij de onderbouw werd bovendien een leuke kerstquiz gespeeld, waarbij klassen tegen elkaar streden. Het ging er fanatiek aan toe. Leerlingen schoven over hun buik naar de bel en gingen er met gestrekt been in.

De leerlingen van Zorg en Welzijn hebben het diner verzorgd en zij slaagden er opnieuw in om vier kerstvieringen vlekkeloos te laten verlopen! Op vrijdag werden de bovenbouwleerlingen in de watten gelegd. Het personeel heeft zijn uiterste best gedaan om het eten en drinken op tijd en goed te serveren. Dit is elk jaar weer een uitdaging en wordt erg gewaardeerd door de leerlingen.

De kerstboodschap van de vakgroepen voor de leerlingen viel ook in goede smaak. De leerlingcoördinatoren hebben de vieringen gepresenteerd.

Het Kempenhorst College is er trots op dat deze kerstbijeenkomsten bij het podium plaatsvinden: het geeft een saamhorigheidsgevoel bij alle Kempenhorsters. De leerlingen ervaren dit als een mooie, gezellige en fijne  afsluiting van het kalenderjaar. Hieronder een kleine foto-impressie. De foto’s zijn gemaakt door leerlingen van het beroepsgerichte keuzevak fotografie.