Ludieke actie leerling pakt goed uit

30 oktober 2020
30 oktober 2020,
 Off

Onderstaand artikel, geschreven in de les Nederlands, willen we jullie niet onthouden.

Oirschot- Een lerares Nederlands van het Kempenhorst College ontving deze week een bijzonder cadeau van een van haar leerlingen. Quinn Bosman uit 4Kb heeft er namelijk voor gezorgd dat mevrouw Van Tartwijk geheel legaal een trolley van de ALDI mag gebruiken voor het verplaatsen van al haar lesmateriaal van het ene naar het andere lokaal.

Quinn stuurde op 21 september een brief naar het hoofdkantoor van winkelketen ALDI BV met de vraag het werk van zijn docente Nederlands wat makkelijker te maken. Zij moest volgens hem zoveel sjouwen met boeken dat ze daar niet echt gezelliger van werd.

Positieve reactie

De CEO van deze winkelketen begreep Quinn waarschijnlijk erg goed en heeft de afdeling Customer Service opdracht gegeven het verzoek te honoreren. Quinn ontving immers een positieve reactie per e-mail.

Direct na de herfstvakantie kon mevrouw Van Tartwijk het cadeau in ontvangst nemen. De foto’s laten ondanks het verplichte mondkapje toch heel goed zien hoe blij ze ermee is. Bovendien bewijst dit ook dat deze leerling zich al prima heeft voorbereid op het eindexamen Nederlands. Hij weet namelijk nu precies hoe hij een correcte zakelijke brief moet schrijven.