Open middag/avond voor leerlingen groep 7 en 8
donderdag 25 februari 2021

Hallo leerlingen van groep 7 en 8!

Omdat het niet zeker is of jullie al naar school mogen eind januari hebben we besloten om onze Open Middag/Avond voor leerlingen van groep 7 en 8 te verplaatsen naar donderdag 25 februari 2021.

Jullie ouders ontvangen we graag op onze Online Open Avond op donderdag 4 februari 2021 »

 

 

Inschrijven voor de Open middag/Avond voor leerlingen van groep 7 en 8
op donderdag 25 februari 2021*

Zit je in groep 7 of groep 8? Dan kun jij je nu inschrijven voor de Open Middag/Avond voor leerlingen op donderdag 25 februari 2021*. Je proeft de sfeer op onze gezellige school, maakt kennis met een aantal vakken die je in de brugklas krijgt en je ontmoet andere brugklassers die hier al even op school zitten. En natuurlijk hebben we heel veel leuke en gave activiteiten en spelletjes voor je in petto.

We ontvangen jullie op donderdag 25 februari in 2 rondes. Je kunt je inschrijven voor:

  • Ronde 1 (start 15.30 u – einde 17.30 u) of
  • Ronde 2 (start 18.00 u – einde 20.00 u)

Natuurlijk mag je samen met je vriendje of vriendinnetje naar onze Open Middag of Avond komen (je mag maximaal 2 andere leerlingen opgeven). Zorg er dan wel voor dat jullie je voor dezelfde ronde inschrijven.

Schrijf je hier in voor de Open Middag/Avond »

*Heb je je al ingeschreven voor de Open Middag/Avond op 5 februari dan wordt je inschrijving automatisch overgezet naar donderdag 25 februari. Ben je verhinderd op donderdag 25 februari? Stuur dan een mailtje naar: info@kempenhorst.nl.

Wil je nu alvast een eerste indruk van onze school krijgen? Bekijk dan hier onze folder en de verschillende filmpjes van onze school:

Kempenhorst VMBO Basis

 

Kempenhorst VMBO Kader

 

Kempenhorst Theoretisch

 

Graag tot ziens!