Open Dag

Welkom op de Open Dag-pagina van het Kempenhorst College!

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseren we van 10.00 tot 14.00 uur onze Open Dag. Iedereen is van harte welkom om dan een kijkje te komen nemen op onze school. Onze medewerkers geven met veel plezier alle informatie over ons onderwijs en over de ondersteuning op het Kempenhorst College, beantwoorden vragen en laten zien waar onze leerlingen mee bezig zijn.

Leerlingen uit groep 7 of 8 die willen weten of het Kempenhorst College misschien de school is waar zij willen starten na de basisschool, kunnen dit ontdekken op de Open Dag. Door deel te nemen aan allerlei activiteiten, vragen te stellen en natuurlijk door het gebouw te bekijken krijgen ze een goed beeld van onze school. Kijk rond, proef de sfeer en ervaar of jij je op je plek voelt op het Kempenhorst!

Bekijk hieronder een kort filmpje over onze school om alvast een indruk te krijgen van het Kempenhorst College. En heb je ook onze folder voor achtstegroepers al gelezen? Je vindt deze op de pagina Brochures.

Heel graag tot ziens op 1 februari!

Open Dag App

Een primeur dit jaar tijdens onze Open Dag: de gratis Open Dag App van Voorgezet Onderwijs Best-Oirschot! In de app kan vooraf al informatie worden opgezocht en tijdens de Open Dag hebben bezoekers hiermee gemakkelijk een plattegrond en programma bij de hand. Belangrijke data en activiteiten zijn via de app met één druk op de knop in de eigen agenda te plannen.

De Open Dag App kan gratis gedownload worden in de Appstore of Google Play. Na openen scant u in de app de QR-code om snel uit te komen bij de app van Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot. Na installatie kan men kiezen voor de vestiging Kempenhorst College of Heerbeeck College.

De app blijft ook na de Open Dag nog beschikbaar.