Geweldige opbrengst actiedag

18 december 2015
18 december 2015,
 0

De actiedag die onze leerlingen op 16 december organiseerden voor Serious Request heeft het geweldige bedrag van €7.333,28 opgeleverd!

De gezellige afsluitende kerstmarkt in de school werd druk bezocht. Gasten konden onder andere deelnemen aan een heuse veiling, hun nagels laten lakken, films kijken of zelfgemaakte spullen en lekkernijen kopen. Ook buiten school waren er diverse acties. In de stromende regen hebben leerlingen een sponsorloop volbracht, bomen aangeplant in samenwerking met het Brabants Landschap en auto’s gewassen. Verder wisten leerlingen de bewoners van het bejaardentehuis te vermaken met bingo, werd op de klimwand 2015 meter geklommen (zie filmpje), zijn ongeveer alle lege flessen uit de regio verzameld en werd er vanaf 4 uur in de ochtend al een live radio-uitzending gemaakt vanuit de aula van de school.

Zowel bij de voorbereidingen als op de dag zelf hebben de leerlingen hard gewerkt om een succes te maken van deze actie, met een prachtige opbrengst tot gevolg. Het bedrag is inmiddels geschonken aan Serious Request en komt ten goede aan de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.