Regionale voorrondes NK zaalvoetbal

14 maart 2018
14 maart 2018,
 Off

Dinsdag 13 maart druppelden de verschillende zaalvoetballers en zaalvoetbalsters rond 08:30 uur binnen bij sportcentrum De Kemmer in Oirschot. De verschillende scholen konden niet wachten om de onderlinge strijd aan te gaan. De winnaars van elke poule gaan tenslotte door naar de halve finales van het Olympic Moves Nederlands Kampioenschap voor scholen in Eindhoven op 4 april.

Onze school heeft 4 teams die strijden om een plek in de halve finale. Na de middag word duidelijk dat de jongens en meisjes klas 1-2 en meisjes klas 3-4 na mooi voetbal helaas niet door kunnen naar de halve finale. De laatste wedstrijden worden toch vol overgave gespeeld en er worden hier en daar nog wat mooie doelpunten gescoord. Het jongensteam klas 3-4 is doorgedrongen tot de kruisfinales, helaas waren de tegenstanders erg sterk en werd de wedstrijd verloren waardoor ook voor dit team de sportieve dag er op zat.

Ondanks dat we als school niet door kunnen naar de halve finales hebben we heel wat bereikt. Deze dag had niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van de jongens en meisjes klas 3 D&P die de organisatie voor hun rekening hebben genomen. De vakgroep lichamelijk opvoeding  wil iedereen graag bedanken voor de inzet!

Kijk voor meer foto’s  in het fotoalbum.