Regionale Timmerwedstrijd 2017

12 maart 2017
12 maart 2017,
 Off

Op 7, 8 en 9 maart werd de regionale Timmerwedstrijd 2017 in Veldhoven gehouden. De Timmerwedstrijd Regio Zuid- en Oost-Brabant met als inzet ‘de zilveren hamer’ wisseltrofee, werd georganiseerd door het samenwerkingsverband ‘Bouwmensen’ en het SUMMA College. De regionale VMBO-scholen vaardigden 13 leerlingen af.
Het Kempenhorst College werd dit jaar vertegenwoordigd door Vincent van de Loo en Jurre Roozen beiden uit 4Bd. Helaas moest Jurre wegens ziekte net voor aanvang van de wedstrijd afzeggen.
Vincent is drie dagen lang intensief bezig geweest en hij heeft zijn uiterste best gedaan om de opdracht goed uit te voeren. Dit jaar was het werkstuk een picknicktafel met ingewikkelde verbindingen. Een werkstuk op niveau!
De jury, bestaande uit vakmensen uit de bouw, was elke dag aanwezig om de leerlingen te begeleiden en te beoordelen. Op de druk bezochte slotavond zijn de deelnemers geëerd en toegesproken door Thijs Slegers, manager perszaken bij PSV. Volgens de voorzitter van de jury lag het niveau van alle werkstukken hoog. Hij sprak zijn waardering uit voor de deelnemers met de woorden ‘jullie zijn allemaal winnaars’. Vincent is net niet in de top 3 geëindigd, maar hij mag zeker trots zijn 4e plaats! Voor hem was het meedoen een bijzondere ervaring en zijn werkstuk zag er keurig uit. Helemaal top!