Sponsoring Bosnië reis

6 december 2019
6 december 2019,
 Off

Van 15 tot 22 februari gaan een dertigtal leerlingen van leerjaar 3 van de profielen Bouwen, Wonen & Interieur en Produceren, Installeren & Energie naar Bosnie om een school op te knappen. De leerlingen dienen daarom letterlijk hun handen uit de mouwen te steken en hun kennis ter beschikking te stellen. Op deze wijze wordt de leefbaarheid in die gebieden bevorderd.

Out of Area zet zich al jaren in voor kinderen in Bosnië Herzegovina. Dat doet zij door een aantal jaarlijks terugkerende projecten te organiseren. Onder het motto ´Laat ze maar lachen en alles komt goed` probeert Out of Area iets voor kinderen te betekenen. Het is fantastisch om te merken dat met de inzet van velen ook echt dingen gebeuren. En de dank is groot, want met iedere lach heelt een stukje van de ellendige gevolgen van een oorlog waar zoveel kinderen nog last van hebben in hun dagelijks leven.

Voor zo´n geweldig initiatief is natuurlijk geld nodig. Geld dat de jongeren samen met Out of Area proberen in te zamelen door allerlei sponsorprojecten te organiseren en sponsors te zoeken. Vindt u ook dat deze leerlingen, onze jeugd, goed werk doen, sponsor ons dan! Elke Euro die u geeft, komt rechtstreeks ten goede aan het project. U kunt uw donatie storten op rekeningnummer: NL48 RABO 0132 7822 00 t.n.v. Out of Area o.v.v. het projectnummer 2030 en de naam van de door u gesponsorde leerling(en). De gelden zullen gebruikt worden om op de lokale markt materialen te kopen.