Tom de Bruijn kampioen installatietechniek 2020

13 februari 2020
13 februari 2020,
 Off

Tijdens de beroepswedstrijd beste elektro- en installatietechniekmonteur regio Oost Brabant behaalde Tom de Bruijn de 1e prijs bij de installatietechniek en  Nick van Gestel een gedeelde 3e prijs bij elektrotechniek

De beroepenwedstrijd, die georganiseerd werd door het nieuwe platform Vrienden elektro- en installatietechniek Oost Brabant” (VIEOB), vond dit jaar plaats op het Elde College in Schijndel.

Twintig vooraf uitgeselecteerde leerlingen van verschillende scholen uit de regio gingen met elkaar de strijd aan op het gebied van Elektro- en Installatietechniek. Binnen de gestelde tijd werd door Tom een vloerverwarmingsinstallatie en een douche aangesloten op een verwarmingsketel. Nick maakte een elektrische installatie met domotica. De opdracht werd verstrekt om 9.30 uur en moest om 16.00 uur worden opgeleverd.

Een deskundige jury beoordeelt de leerlingen niet alleen op vakinhoudelijke kennis, maar ook competenties als samenwerking en materiaalgebruik werden beoordeeld. De jury was zéér lovend over het resultaat en sprak zijn waardering uit voor het hoge niveau dat door de deelnemers was neergezet.

De twee vakmannen van het Kempenhorstcollege gingen na een lange en inspannende dag moe, maar voldaan naar huis met een medaille, certificaat, gevuld werkbakje en natuurlijk de beker voor de eerste prijs installatietechniek.

Wij zijn trots op deze leerlingen en feliciteren hen met het behaalde resultaat!