Uitdelen cijferlijsten en vlaggen 4Kc

5 juni 2020
5 juni 2020,
 Off

Naast het algemene verslag van het uitdelen van de cijferlijsten en vlaggen heeft dhr. Beekx een speciaal verslag over zijn klas gemaakt. Deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden:

Om 9.00u begon het feest in Goirle, waar maar liefst 4 van mijn mentorleerlingen wonen. Heel fijn om zo enthousiast door alle ouders en leerlingen ontvangen te worden. Heel vaak kreeg je te horen dat het bezoeken van de leerlingen erg werd gewaardeerd. Joshua was de eerste, erg fijn voor zijn ouders, dit was de eerste keer in lange tijd dat hij voor 9.00u wakker was. Veel leerlingen hadden vrij genomen van het werk of ze waren naar huis gekomen van het werk. Overal vroeg ik of ze even tijd hadden. Om niet onbeleefd te zijn was het antwoord overal ja. Mijn reactie was dan: ‘Mooi zo, dan heb je vast wel even tijd om dadelijk te vegen’ en daarna werd een confetti kanon leeg geschoten. Alleen Roy heb ik gespaard, hij was bij opa en oma.

Een geweldige dag waar bijna alles perfect verliep. Alleen bleken de wind en twee ballonnen te sterk voor de antenne van mijn Duster (waarop veel leerlingen jaloers zijn). In Hilvarenbeek zag ik plots in de achteruitkijkspiegel de antenne en de ballonnen op de weg liggen. Verder weet Matthijs hoe de snippers van het confettikanon smaken, hij kreeg (per ongeluk) de volle lading in zijn gezicht. Ook wel een beetje een wraakactie omdat hij mijn dochter wel eens voor de gek hield.

Compleet anders dan andere jaren maar een dag die ik niet meer ga vergeten. Ouders bedankt voor de cadeautjes, mijn kinderen hebben het meeste al op.

We zien elkaar nog bij de diploma-uitreiking om er een mooi einde van de Kempenhorst tijd van te maken.

 

Peter