Uitnodiging beroepenwedstrijd 12 februari 2020

beroepenwedstrijd
23 januari 2020
23 januari 2020,
 Off

Na vier succesvolle edities, wordt voor de vijfde keer de beroepenwedstrijd beste elektro- en installatiemonteur georganiseerd. VMBO leerlingen PIE uit het vierde jaar regio Oost Brabant strijden om de eer op woensdag 12 februari 2020 gedurende de hele dag vanaf 9.00 uur.

Dit jaar is gekozen om de wedstrijd bij een VMBO school plaats te laten vinden. Gekozen is voor het Elde College, Putsteeg 4, in Schijndel. Na een korte inleiding voeren de leerlingen van verschillende scholen in de werkbox de opdracht uit. De opdracht is geheel samengesteld voor de toekomstige elektromonteur en installatiemonteur. Juryleden beoordelen de leerlingen op verschillende onderdelen, zoals: hoe ze te werk gaan, hoe ze samenwerken en of ze de opdracht binnen de tijd hebben afgerond.

Na afloop ontvangen alle leerlingen een certificaat van deelname, een medaille en een nuttig aandenken.
De eerste en tweede plaats worden beloond met een beker die door K.van Rooij, burgemeester van gemeente Meierijstad wordt uitgereikt. Ouders, familie en belangstellenden zijn welkom vanaf 15.30 uur. Het event is om 17.00 uur afgelopen.

Nick van Gestel (elektrotechniek) en Tom de Bruijn (installatietechniek) zullen het Kempenhorst College vertegenwoordigen.