Uitnodiging internationale modeshow

7 juli 2016
7 juli 2016,
 0

Vrijdag 8 juli a.s. wordt er tussen 11.15 en 11.45 uur een MultiCulti modeshow gehouden in de aula van het Kempenhorst College. Deze wordt helemaal georganiseerd door derdejaars leerlingen, die speciaal voor deze gelegenheid ook een website hebben gebouwd: www.modeshowkhc.onlinewebsitemaker.nl
Hieronder de uitnodiging namens de organiserende leerlingen:

Wij zouden u graag willen uitnodigen voor een internationale modeshow, met vele culturen die onze leerlingen aan u gaan presenteren door verschillende outfits aan u te laten zien. Natuurlijk zijn er pauzes inbegrepen met verschillende acts en een hapje en een drankje tussen door, deze zullen ook te maken hebben met de verschillende culturen. Het parkeren kan in de straat van de Kempenhorst, of op de parkeerplaats van het Kempenhorst. Natuurlijk mogen kleinere kinderen ook mee als ze het leuk vinden.

De volgende culturen komen aan bod:
Nederlands – Marokkaans – Chinees – Ibiza – Afrikaans – Indonesisch

Tijd en datum: 08/07/16   (vrijdag), van 11:15 tot 11:45

Aula in het schoolgebouw van het Kempenhorst college Oirschot.

Wij hopen dat u naar onze modeshow komt alvast bedankt. Voor meer informatie kunt u naar de site: www.modeshowkhc.onlinewebsitemaker.nl. Via deze site kun je op de hoogte blijven van alles en ook foto’s zien van de voorbereiding.