Verslag Londen-reis

12 november 2015
12 november 2015,
 0

Het is een bijzondere belevenis om samen met je school-/klasgenoten een aantal dagen naar het buitenland te gaan. Hieronder de ervaringen van drie van onze vierdejaars leerlingen die naar Londen zijn geweest. Fotoalbums van de verschillende reizen staan op de pagina Foto’s.

 

Op 19 oktober 2015 vertrokken wij naar Londen. De reis was een beetje jammer, maar toen we er eenmaal waren, was ik het weer vergeten. Het leukste vond ik de Lion King; heel creatief gemaakt! Het eten was ook goed te doen. Alle avonden in de lobby was heel gezellig. Het hotel had lekkere bedden en zag er mooi uit. De 1e avond gingen we naar de film “Everest”, of naja, de helft sliep, dus veel hadden wij er niet van meegekregen. De dungeon was ook heel leuk, maar soms naar & eng. Het weer viel ook heel erg mee. Het meest gelachen heb ik met mijn slaapgroepje, beetje gek allemaal! Ik vond alle activiteiten heel leuk. Veel gezien! Ik zal nooit vergeten dat ik mijn angst voor hoogte heb overwonnen door de London Eye. Was leuk!
Eva

Op 19 oktober zijn wij vertrokken vanuit Oirschot richting Londen via Calais. Toen we in Londen aankwamen hebben we de koffers afgezet en zijn naar de film gegaan en hebben geshopt. De film was er lang maar wel interessant. Ik heb het meest gelachen met mijn groepje en dan liepen we veel met nog een meisje. Ik vond de dungeon het engste omdat het erg spannend was. Het hotel viel op het begin wel wat tegen, want we zouden een badkamer en wc hebben, maar die zaten op de gang. Ik zal de hele reis niet meer vergeten omdat ik zo heb gelachen en plezier heb gemaakt met iedereen. Ik was het meest verrast over de Lion King. Ik vond het zo mooi en vet en dat had ik niet verwacht, echt een topmusical! De gekste tijden waren wel in de kamer, daar was het echt heel grappig. In één woord een topreis! Super goed geregeld met het afmelden, de veiligheid, de controle, de planning: super!
Renske

De reis naar Londen vond ik heel leuk. Ik had niet gedacht dat ik de stad zo mooi zou vinden. Vond het wel raar dat we vier dagen in Londen zijn geweest en nog niet eens alles hebben gezien. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin gehad, want ik heb veel mooie dingen gezien en alle activiteiten de we gedaan hebben waren ook erg leuk. Het mooiste vond ik de Lion King musical. Al met al zal ik deze reis niet snel vergeten. Heb veel lol met Joost en Emiel gehad, daarom was de reis ook zo voorbij. Ik had het van tevoren ook niet zo leuk verwacht, wist ook niet wat ik er van moest verwachten eigenlijk. Vond het dus heel leuk, heb me geen moment verveeld!
Martijn