Voetbalwedstrijd personeel – Eindexamenleerlingen

17 mei 2016
17 mei 2016,
 0

Op dinsdag 10 mei stond de jaarlijkse wedstrijd tussen personeel en eindexamenleerlingen op het programma. Voetbal Vereniging Oirschot Vooruit stelde het hoofdveld beschikbaar voor deze altijd spectaculaire wedstrijd. Na een grondige warming-up door beide teams, werd om 15:00 de aftrap verricht. De wedstrijd stond onder de kundige leiding van Dhr. van de Loo, geassisteerd door de zeer ervaren H. van Gemert en T. Vogels.

H. Pijnenburg had zijn leerlingenteam goed voorbereid, ze waren ruim op tijd en hadden er zin in. Het team van het personeel stond onder leiding van Dhr. Tuns en J. van Haren.

Al na 4 minuten brak Dhr. Smit door op de rechterflank en leverde een perfecte voorzet af, die door Dhr. van Sambeeck na een prachtige kopbal tot doelpunt werd gepromoveerd. De leerlingen probeerden het spel te maken, helaas ging het vaak mis met de eindpass. Een indirecte vrije trap op 10 meter van de goal bood geen uitkomst: de bal werd zo hoog over geschoten dat men het speeltuig nu nog zoekt. Het personeel verdedigde goed en kwam er met gevaarlijke aanvallen uit, met name Dhr. J. “Jetro” Bouwe wist enkele keren als linksback voor het doel te verschijnen. De dadendrang resulteerde in enkele kansen, maar keeper Dion Houtman hield zijn doel schoon.

In de 25e minuut wisten de leerlingen dan toch te scoren via Omer Gürel. Dit bleek dhr. Bel zeer sterk te motiveren, getuige zijn twee treffers kort na elkaar. De wedstrijd ging vervolgens gelijk op en een paar minuten voor rust scoorde Bart van Leent de 3-2, gevolgd door Dhr. Renders die de marge weer op 2 bracht in het voordeel van het personeel. Ruststand 4-2.

Na wat gedronken te hebben, schoot het personeel in de 2e helft weer uit de startblokken en opnieuw was het Dhr. Renders die mooi scoorde. De 6-2 kwam van de voet van Dhr. Smit die een strafschop keurig binnen schoot. De leerlingen lieten het er niet bij zitten! Dhr. Janssen wist een zekere goal nog te voorkomen ten koste van een bloedneus, maar niet veel later lag de 6-3 dan toch in het net na een prima goal van Methan Ergezen. Middels een razendsnel antwoord via Dhr. Noor werd het verzet van de leerlingen gebroken en het team van het personeel liep uit naar 9-3 door een “dobbelpack” van de Dhr.van Sambeeck.

Complimenten voor de scheidsrechter Dhr. van de Loo en zijn assistenten H. van Gemert en T. Vogels, ze leidden deze wedstrijd probleemloos zodat het een sportieve en leuke wedstrijd werd. Al met al een zeer geslaagde middag!