Voorrondes NK Streetdance

10 april 2017
10 april 2017,
 Off

De Kempenhorst streetdance-groep Trouble Makerzz deed op 7 april in Vught mee aan de voorrondes van het NK Streetdance. De Trouble Makerzz (Anouk, Demi, Merel, Florance en Britt) maakten zelf het volgende verslag van deze dag:

“We hebben het hele jaar hard getraind om een vette show neer te zetten. Voor op onze outfit heeft Demi bij afdeling PIE met hulp van meneer Kossen een logo ontworpen. De dag begon met trainen in De Kemmer. We hebben de dans goed doorgenomen zodat we ons van onze beste kant konden laten zien! En dat hebben we gedaan.
We kregen een enorme bus waar we zelfs in konden hakken. Ook hebben we onze make-up en haar in de bus gedaan. Toen we aankwamen liepen we binnen in de school die er super mooi uit zag. We hebben nog een paar keer geoefend in de gymzaal. Ze begonnen met de categorie onderbouw waar hele goede acts tussen zaten. Het was heel leuk omdat alle leerlingen van de school pauze hadden en aan het kijken waren.
In onze categorie zaten 3 teams en wij moesten als laatste. We hebben ons best gedaan en zijn tweede geworden. Helaas mogen we niet door naar de finale. Het was een leuke dag en we hebben er echt van genoten en hopelijk mogen we volgend jaar weer meedoen.”