Zaalvoetbal: geslaagd toernooi

15 maart 2017
15 maart 2017,
 Off

Op 14 maart organiseerde onze school een zeer geslaagd voetbaltoernooi in De Kemmer. Dit toernooi werd gespeeld als voorronde voor de landelijke finale van Olympic Moves.

De organisatie was in handen van de vakgroep LO in samenwerking met het profiel D&P (Dienstverlening en Producten). Dankzij de goede inzet van de D&P-leerlingen en de inspanningen van de vakgroep LO is het een zeer geslaagde dag geworden.  Een groot compliment voor de leerlingen van D&P! Bekijk  de foto’s in het fotoalbum.

Het succes was niet alleen te zien in de organisatie maar ook in de sportieve prestaties. Kempenhorst deed met drie teams mee aan het toernooi. De jongens uit klas 1 en 2 hebben de halve finale gehaald. Hier was het forceren van penalty’s door middel van een gelijkspel het maximaal haalbare. Met een grote kans in de laatste seconden leek het er op dat dit ging lukken, maar helaas…

De meiden hebben de penaltyserie om plaats 5 en 6 gewonnen, mede dankzij de debuterende keepster Sanne die twee van de drie penalty’s stopte.

De jongens van leerjaar 3 en 4 mochten in de finale de kleuren van de school verdedigen tegen het Stedelijk College.
Lang leek het er op dat ze verliezend finalist zouden worden totdat Keanu 12 seconden voor tijd de gelijkmaker scoorde. In de penaltyseries werd Finn de held door ook twee inzetten te stoppen.  Deze jongens mogen op 13 april naar de landelijke finale in Arnhem, proficiat!